روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

طرح تغییر نحوه سؤال از وزرا در مجلس+جزئیات

غلامرضا کاتب با بیان اینکه در آیین‌نامه داخلی مجلس سازوکار مناسبی برای طرح سؤال از وزرا وجود ندارد گفت: در حال اصلاح این موضوع در کمیسیون هستیم و طرح جدید نمایندگان برای تغییر نحوه سؤال از وزرا در صحن علنی پارلمان بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین‌ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقادات مطرح‌شده درباره بی‌تأثیر بودن کارت زرد نمایندگان در نحوه عملکرد وزرا، گفت: در آیین‌نامه داخلی مجلس سازوکار مناسبی برای طرح سؤال از وزرا وجود ندارد که در حال اصلاح این موضوع در کمیسیون هستیم.

وی با بیان اینکه ضمانت اجرایی در آیین‌نامه داخلی مجلس برای اینکه وزیری پس از دریافت 3 کارت زرد از مجلس استیضاح شود وجود ندارد و این موضوع در آیین‌نامه مسکوت مانده است، افزود: برخی از نمایندگان طرحی را تدوین کرده‌اند تا اگر وزیری از نمایندگان 3 کارت زرد دریافت کرد به‌صورت اتوماتیک استیضاحش در پارلمان کلید بخورد.

نماینده مردم گرمسار در مجلس تصریح کرد: در طرح تدوین‌شده از سوی نمایندگان ذکر شده پس از اینکه وزیری از نمایندگان 3 کارت زرد دریافت کرد، بدون سیر قانونی و بررسی در کمیسیون مربوطه استیضاح وزیر با امضای 10 نماینده در اولین فرصت در صحن مجلس برگزار شود.

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس اضافه کرد: در حال جمع‌بندی طرح ارائه‌شده از سوی نمایندگان در کمیسیون هستیم و احتمالاً این طرح را تا یک ماه آینده برای بررسی در صحن علنی پارلمان به هیئت رئیسه مجلس تقدیم کنیم.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار